El servei de mobilitat internacional acosta als i les joves del territori a tot tipus d'informació relacionada amb experiències a l'estranger, des de trobar feina, fer un voluntariat europeu, fer pràctiques d'estudis, participar en intercanvis juvenils i camps de treball, així com conèixer i utilitzar les possibilitats que ofereixen els diversos programes de mobilitat europeus com ara Joventut en Acció, Leonardo da Vinci, Eurodyssea, Erasmus+,...

L'assessorament que es fa està també obert a associacions locals que es plantegen organitzar projectes utilitzant fons europeus. Es posa a disposició d'aquestes entitats el suport i experiència de La Vibria, associació que s'encarrega del servei, així com una gran xarxa internacional de contactes que els facilitaran aquesta tasca.

S'organitzen també xerrades temàtiques, tallers i sessions informatives sobre diverses possibilitats on es donen les pautes per poder participar als projectes de mobilitat.

Acosta't a informar-te.

Trobaràs el Servei de mobilitat internacional per a joves, a l'Espai Jove 'la Roma', cada dijous de 17 h a 19 h, i un cop al mes al Punt d'informació Juvenil del teu institut si ets estudiant de Barberà.

Espai Jove LA ROMA
Via Sant Oleguer, 6
08210 - Barberà del Vallès
Telèfon: 937 189 328