Aquest espai està destinat a recollir els recursos que puguin ser útils per a les entitats; des de l'assessorament o difusió dels vostres projectes de voluntariat fins a les convocatòries de subvencions o premis als quals us pugueu presentar.

Si sou una entitat i teniu un projecte de voluntariat

Contacteu amb nosaltres i us ajudarem a fer difusió dels vostres projectes i activitats per a que les persones que volen fer un voluntariat us puguin conèixer.

Si sou una entitat i voleu engegar un projecte de voluntariat

Veniu al Punt de Voluntariat i us informarem de la normativa que us afecta, de com cal redactar el projecte de voluntariat, dels compromisos de col·laboració, les assegurances i del mètode de treball amb el voluntariat. En definitiva, us assessorarem i resoldrem els dubtes que tingueu.

Convocatòries d'ajuts i premis 

La convocatòria s'adreça a entitats sense ànim de lucre de Catalunya que vulguin perfeccionar el seu funcionament intern. D'aquesta manera, es donarà suport tècnic i assessorament personalitzat al desenvolupament de projectes de millora de la participació interna de les entitats. 

Termini: 02/03/2018 - 29/03/2018

Més informació - Convocatòria - Bases 

La Diputació de Barcelona convoca subvencions a entitats sense ànim de lucre per afavorir les actuacions d'inclusió i promoció social, les polítiques i accions per garantir la cohesió social i la promoció de la igualtat de drets a través de les Gerències de Benestar Social i d'Igualtat i Ciutadania de l'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona. 

Termini: 02/03/2018 - 31/03/2018

Convocatòria i bases 

La Xarxa de Dones Directives i Professionals de l'Acció Social (DDiPAS) i l'Observatori del Tercer Sector engeguen una nova edició del Premi Aspàsia amb la voluntat de reconèixer la trajectòria de persones que hagin afavorit l'equitat de gènere amb accions en defensa de l'apoderament de les dones. El guardó no té dotació econòmica, és un reconeixement des del sector.

Termini: 05/03/2018 - 08/04/2018

Més informació - Bases - Formulari

Poden optar particulars, empreses i organitzacions sense ànim de lucre.El Premi Lluis Carulla vol ser una aportació innovadora que contribueixi a l’enfortiment i la modernització de la cultura i la societat catalanes.

Termini: 15/01/2018 - 08/04/2018

La Confederació engega una nova edició dels seus premis anuals amb l’objectiu de reconèixer les iniciatives de governança democràtica i de transformació social impulsades per entitats del Tercer Sector Social de Catalunya dedicades als serveis socials i l’atenció a les persones.

Termini: 13/03/2018 - 12/04/2018

Més informació - Bases - Formulari

L'Institut Català de les Empreses Culturals convoca subvencions per als projectes i les activitats que tinguin com a objectiu la creació, la fidelització o l'increment de públics culturals a Catalunya en els àmbits de les arts escèniques (dansa, teatre i circ), les arts visuals, l'audiovisual i la música.

Termini: 20/03/2018 - 12/04/2018

La Fundació Roca Galès convoca una nova edició d'aquests Premis que volen reconèixer públicament la tasca social que desenvolupen les entitats i empreses de l’economia social i solidària a Catalunya.

Termini: 19/02/2018 - 23/04/2018

Bases - Presentació candidatures