Aquest espai està destinat a recollir els recursos que puguin ser útils per a les entitats; des de l'assessorament o difusió dels vostres projectes de voluntariat fins a les convocatòries de subvencions o premis als quals us pugueu presentar.

Si sou una entitat i teniu un projecte de voluntariat

Contacteu amb nosaltres i us ajudarem a fer difusió dels vostres projectes i activitats per a que les persones que volen fer un voluntariat us puguin conèixer.

Si sou una entitat i voleu engegar un projecte de voluntariat

Veniu al Punt de Voluntariat i us informarem de la normativa que us afecta, de com cal redactar el projecte de voluntariat, dels compromisos de col·laboració, les assegurances i del mètode de treball amb el voluntariat. En definitiva, us assessorarem i resoldrem els dubtes que tingueu.

Convocatòries de finançament

La Fundació BBVA engega una nova edició d'aquests Premis amb la finalitat de reconèixer la tasca de les organitzacions que desenvolupen polítiques o funcions de conservació mediambiental, així com la dels/les professionals de la coomunicació que contribueixen amb el seu treball a protegir el patrimoni natural.

Termini: 21/01/2017 - 31/03/2017

L'Obra Social "La Caixa" obre aquesta convocatòria que té com a finalitat la inclusió sociolaboral de persones en situació de vulnerabilitat social i de persones amb discapacitat.
Termini: 16/03/2017 - 05/04/2017

La Fundació Espavila engega la sisena edició de les Beques Educar Fomentant l'Esforç que tenen com a objectiu promoure totes aquelles iniciatives que es duguin a terme a Catalunya i en l’àmbit educatiu i lúdic de 0 a 18 anys per promoure els valors de la cultura de l’esforç.

Termini: 15/10/2016-30/04/2017

La Comissió Europea obre convocatòria amb l'objectiu de millorar les capacitats de les organitzacions d'enviament i d'acollida partícips en la Iniciativa de Voluntaris/àries de la UE per preparar i donar resposta a crisis humanitàries.
Termini: 08/03/2017 - 03/07/2017

La Fundació Romanillos convoca ajudes per fomentar i incrementar les actuacions de totes aquelles institucions que desenvolupen projectes d'ajuda social, i que cobreixen necessitats no ateses o que complementen les prestacions ofertes per organismes oficials o altres institucions.
Termini: 01/03/2017 - 31/12/2017