Aquest espai està destinat a recollir els recursos que puguin ser útils per a les entitats; des de l'assessorament o difusió dels vostres projectes de voluntariat fins a les convocatòries de subvencions o premis als quals us pugueu presentar.

Si sou una entitat i teniu un projecte de voluntariat

Contacteu amb nosaltres i us ajudarem a fer difusió dels vostres projectes i activitats per a que les persones que volen fer un voluntariat us puguin conèixer.

Si sou una entitat i voleu engegar un projecte de voluntariat

Veniu al Punt de Voluntariat i us informarem de la normativa que us afecta, de com cal redactar el projecte de voluntariat, dels compromisos de col·laboració, les assegurances i del mètode de treball amb el voluntariat. En definitiva, us assessorarem i resoldrem els dubtes que tingueu.

Si des de la vostra entitat voleu aconseguir més impacte social, ASSESSORA'T!

La Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària posa a disposició de les entitats un conjunt de serveis d'assessorament i acompanyament gratuïts. Podeu fer la sol·licitud a través del següent formulari:

Si teniu algun dubte i voleu més informació sobre aquests serveis d'assessorament i acompanyament, contacteu amb el Punt de Voluntariat!

Recursos d'interès