És un projecte que l'Ajuntament de Barberà del Vallès, amb el suport de la Diputació de Barcelona, s'emmarca dins: El Portal de les Associacions de la província de Barcelona, que té com a missió dotar als municipis d’eines interactives per dinamitzar, prestigiar i millorar les capacitats del seu associacionisme, respectant la seva autonomia i identitat. A més, aquest projecte facilitarà que les associacions i entitats, puguin fer, de manera fàcil, el seu espai bloc Wordpress.

És un projecte global que aprofita les diferents realitats municipals i l’heterogeneïtat del teixit associatiu per sumar i construir, amb la participació de tots, una plataforma viva, reflex de l’actual dinamisme als pobles i ciutats de la província de Barcelona.

El Portal d’Entitats de Barberà del Vallès és un espai per a la xarxa de les associacions i entitats del municipi: una eina per conèixer, de prop, la realitat associativa de la ciutat i difondre la seva oferta lúdica, cultural, social, esportiva,...

Des d'aquest portal es pot accedir a les notícies, agenda d'actes i serveis que ofereixen ñes entitats, així com al bloc Wordpress de cadascuna d'elles.

El Portal conté un directori amb les principals dades de les entitats locals i un apartat de recursos per les entitats.

Si com associació esteu interessats a formar part del Portal, feu-nos arribar les vostres dades per mitjà d’un correu electrònic a participacio@bdv.cat .

La participació en el Portal és oberta i gratuïta a totes les entitats degudament registrades al municipi o aquelles que encara que no tinguin el seu domicili social al municipi, duguin a terme el seu programa d'activitats en aquesta ciutat i sigui la ciutadania de Barberà, la beneficiària del mateix.

Accedeix al Portal d’Entitats de Barberà del Vallès, fent clic aquí http://entitats.bdv.cat