XI Mostra d'Entitats

27/06/2017 - 11:00

Des del Programa de Participació Ciutadana estem iniciant els treballs per a que es dugui a terme la XI edició de la Mostra d'Entitats els dies 30 de setembre i 1 d'octubre, serà novament la Festa de les entitats i associacions que sortirà al carrer per donar a conèixer a la ciutadania les seves activitats, els diferents tipus d'entitats que hi ha a Barberà del Vallès, les noves associacions, també per a que les persones de les mateixes entitats es puguin conèixer millor, intercanviïn informació, col·laborin....

La Mostra d'Entitats és una activitat molt consolidada, valorada per les associacions i entitats com un espai obert i de relació amb la ciutadania i amb les pròpies entitats i que se celebra en un espai obert i emblemàtic com la Plaça de la Vila.

Tot i que la Mostra és un projecte bianual, aquest any se celebrarà novament per no fer-la coincidir amb la Fira de Comerç i Serveis, la qual està previst que es dugui a terme l'any 2018.

Enguany, i fruit de les aportacions realitzades per les entitats, hem incorporat alguns canvis com la data de celebració o l'ubicació de la Carpa de Xerrades a la mateixa Plaça de la Vila, que esperem aportin un major èxit de participació a la Mostra, tant des del punt de vista les entitats i associacions participants com del públic assistent.

És per això que us animem a que no hi falteu, i pugueu donar a conèixer de primera mà la vostra entitat i les activitats que feu, aprofitant per conèixer-vos millor els i les representants d 'associacions i fem xarxa ...

Us esperem a totes i a tots, entitats que ja heu participat en edicions anteriors i entitats noves que us heu incorporat en els darrers temps al teixit associatiu de Barberà, recordant-vos que el termini per presentar la instància, juntament amb l'acceptació de la normativa finalitza el proper 7 de juliol de 2017.

És molt important que reviseu la documentació abans de presentar-la.