Vols fer un voluntariat a Polònia? Corre i apunta't fins al 15 de maig

10/05/2017 - 11:30

L'entitat La Vibria està cercant persones voluntàries per un projecte d'ecologia, agricultura i treball amb infants a Polònia.

La Vibria és una entitat vinculada a l'Espai Jove La Roma de Barberà del Vallès, que es dedica a la mobilitat internacional i s'encarrega d'assessorar i informar a les persones interessades en fer voluntariats a l'estranger.

Actualment La Vibria busca persones d'entre 17 i 30 anys que vulguin marxar a fer un voluntariat a Klimontów, Polònia, amb la Fundació CampoSfera. Aquest voluntariat engloba tasques relacionades amb la comunitat local i el manteniment de la fundació així com l'ajuda en la seva organització.

El projecte té una durada de 7 mesos, de l'1 de juny al 31 de desembre. L'únic cost és la inscripció a La Vibria, la resta del programa està subvencionat 100% per la Unió Europea (menjar, allotjament, curs d'idioma, assegurança mèdica i transport).

Si esteu interessats/des en aquest projecte podeu emplenar aquest formulari o  contacteu amb l'entitat escrivint a info@vibria.org o a través del web: https://vibria.org/ o del Facebook: Vibria Intercultural.