Una vintena de propostes aproparan el món de la lectura i la cultura catalana a la ciutadania amb motiu de Sant Jordi 2016

15/04/2016 - 13:45

Gran part dels actes programats es realitzaran el 23 d’abril. Parades de llibres i roses així com tallers i altres activitats populars, es realitzaran, com és habitual, a la plaça de la Vila.  Enguany com a novetat els actes, que s'inicien dilluns 18 d'abril, s'han distribuït per diferents equipaments de la ciutat.

 

Més d'una vintena d’activitats previstes per a tots els públics són les propostes organitzades per l’Ajuntament de Barberà del Vallès, en col·laboració amb entitats, llibreries i equipaments municipals de la  ciutat en motiu de la celebració de la Diada de Sant Jordi, 23 d’abril.

Com a novetat, enguany el programa d'activitats, que s'inicia aquest dilluns 18 d'abril, s'ha distribuït per diferents equipaments culturals de la ciutat. Així, la Biblioteca Esteve Paluzie, el Casal de Cultura, el Teatre Municipal Cooperativa, i la Torre d'en Gorgs acolliran diferents propostes.

La plaça de la Vila serà altre lloc on també es realitzaran diverses activitats. En concret, serà dissabte, 23 d'abril, Dia de Sant Jordi, on com és tradicional el centre de la ciutat tornarà acollir parades i activitats per a tots els gustos: fira de roses i llibres, signatura de llibres, taller de punts de llibre, la trobada de puntaires, la ballada de sardanes, l'audició  de l'Escola Municipal de Música, el programa en directe de Ràdio Barberà, així com altres, més novedoses com l'espectacle de Màgia del Mag Agun, el taller de Circ, o el concert de Mandràgora organitzat per l'Agrupament Escolta i Guies Sant Jordi de la ciutat.

 

Les activitats de la Diada de Sant Jordi 2016, compten amb la participació de diverses entitats de la ciutat i de llibreries locals, entre d’altres, es poden consultar al Programa penjat a la web municipal www.bdv.cat