Torna la Festa Major a Barberà del Vallès!!

06/07/2018 - 07:45

La Festa Major de Barberà del Vallès omplirà de nou els carrers de la ciutat dactuacions musicals, mercadets, ball, nits dhumor, esport, jocs per la canalla, i multitud dactivitats més. No us ho perdeu!

La Festa Major de Barberà del Vallès comença avui! Després d'esperar tot un any torna la nostra Festa Major, quatre dies plens d'activitats i disbauxa per gaudir-la al carrer.

Comencem amb un concert de l'Orquesta Combo Jove, amb l'alumnat de l'Escola Municipal de Música a les 18.30h a la Plaça de la Vila.

A les 20.45h hi haurà Dansa acrobàtica, Hip Hop i Pole Sport a la Plaça Garcia Lorca, i més tard a les 22h danses i acrobàcies a la mateixa plaça.

La festa s'iniciarà amb el Pregó de Festa Major a les 20h a la Plaça de la Vila, enguany a càrrec de la Colla de Geganters i Grallers de Barberà del Vallès.

A continuació seguirà la festa amb un espectacle per a tota la família a la Plaça de la Vila, Antipasti de la companyia El que me queda de Teatre. Ens cuinaran pasta, pizza, faran malabars, equilibris amb ampolles, música amb olles, màgia amb els fogons... Tot un espectacle!

La nit de divendres serà una nit de concerts a la ciutat. Us deixem una relació de tots els que hi hauran:

  • A les 22h, concert de Susana Sheiman, a la Plaça Cooperativa. Gran vocalista de jazz, amb un repertori que farà les delícies del públic.
  • A les 22.30h, concert de La banda del Coche Rojo, a la Plaça de la Vila. Grup que versiona cançons combinades amb un enigmàtic show. Repassaran hits universals, des de les "dives" del pop als èxits del trap.

L'Espai Jove del Parc de Can Serra comptarà amb el seu propi pregó de Festa Major a les 21h a càrrec de Mediaplayers i amb diverses actuacions musicals:

  • A les 22.30h, concert d'Europaklan (rap barberenc) i Dj Neas.
  • A les 00h, concert de Potoma, Grup de rumba flamenca i son cubano.
  • A les 1.45h, concert de Kasparrata, grup de punk barberenc.
  • A les 03h, sessió de Dj's amb Dj 2AM i Dj Garabato.

I com en d'altres edicions, del 6 al 9 de juliol, comptarem amb l'Espai d'Entitats de Barberà en el Passeig Dr. Moragas.

 

Us recordem que l’Ajuntament de Barberà posa en marxa durant aquests dies el Protocol Municipal per a unes Festes i Espais d’Oci Lliures de Violències Masclistes.

I també compartim els consells a tenir en compte per gaudir d'una Festa Major segura.


 

No us perdeu res de la Festa Major, consulteu totes les activitats en el Programa de Festa Major, a l'App de l'Ajuntament (tant per a dispositius Android com per a dispositius Apple), o al perfil institucional de Facebook.