Taller: 'Vols crear una cooperativa?

19/04/2017 - 13:30

En el marc del projecte 'ESStem Treballant' en el que hi participen l'Ajuntament de Barberà, Cerdanyola, Montcada i Reixac i Ripollet, s'organitza aquest taller per conèixer l'organització i funcionament d'una cooperativa participativa i democràtica.

 

Els propers dies 21 i 28 d'abril, la ciutat de Cerdanyola acull un dels tallers del projecte 'ESStem treballant', amb el qual els consistoris de Barberà del Vallès, Cerdanyola, Montcada i Reixac i Ripollet, volen impulsar l'economia social i solidària dels territoris.

El taller, sota el 'Vols crear una cooperativa?', té per objectiu conèixer l'organització i el funcionament d'una cooperativa i fer reflexionar a les persones assistents sobre els valors del cooperativisme i saber de prop quins són els recursos necessaris perquè el projecte sigui viable.

La sessió està oberta tant a persones emprenedores amb alguna idea de negoci cooperatiu, a persones amb inquietuds socials amb ganes d’emprendre però encara sense una idea definida de negoci, així com a organitzacions (professionals, empreses, associacions, grups de consum informals,...) que vulguin conèixer el model d'empresa cooperativa i entitats creades que volen transformar-se en cooperatives.

El taller, que estarà impartit per Pere Ribas i Perarnau, soci fundador de Calidoscoop, es realitzarà a la sala Clara Campoamor de Can Serraparera (AV. Roma, s/n - cantonada C. la Clota de Cerdanyola del Vallès). 

 

Per participar cal fer les inscripcions al següent enllaç.

 

Acte: Taller: 'Vols crear una cooperativa?'

Dies: 21 i 28 d’abril de 2017

Horari: de 9:30h a 13:30h

Lloc: sala Clara Campoamor de Can Serraperera

Av. Roma, s/n (cantonada C. la Clota)

08290 - Cerdanyola del Vallès