Taller per a dones: 'Estratègies de lideratge, habilitats directives i comunicació'

27/03/2017 - 14:30

El passat dissabte, 25 de març, va tenir lloc el taller per a dones Estratègies de lideratge, habilitats directives i comunicació, a la Biblioteca Esteve Paluzie. L'activitat organitzada pel Programa Municipal de Polítiques per a l'Equitat de Gènere està emmarcada dins del programa d'actes per commemorar el dia 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

El taller, que va anar a càrrec de Blanca Moreno Triguero, sociòloga, experta en gènere i directora de la Consulta MIT, es va centrar en visibilitzar les característiques del lideratge femení, sent conscients de les limitacions i dificultats, tan personals com socials, que han patit les dones a conseqüència de les estructures socials que són totalment patriarcals. També es van treballar les emocions davant del procés d'apoderament femení, es van facilitar algunes estratègies de comunicació  i es van donar pautes per crear el propi pla de lideratge.

Van assistir 29 dones que van participar de forma molt activa i van valorar molt positivament l'activitat, tot i que totes elles van coincidir en que el temps era massa curt.