S'obre un concurs per escollir el logotip del XIRI, l'Espai Jove de Festa Major

27/04/2016 - 14:30

Els treballs es poden presentar fins al 15 de maig a la Comissió de l'Espai Jove. El 27 de maig es farà la presentació pública de la imatge guanyadora.

 

Les entitats organitzadores de l'Espai Jove de Festa Major han posat en marxa un concurs públic per escollir el logotip que serà la imatge oficial del XIRI, l'Espai Jove de Festa Major d'aquest any 2016.

Al concurs, al que pot participar qualsevol persona d' entre 16 i 40 anys que ho desitgi, caldrà presentar dues imatges com màxim en les quals ha de sortir el text: 'Xiri, Espai Jove de Festa Major'.

Les obres presentades, que cal que siguin originals i inèdites, s'han de presentar en format digital amb una resolució mínima de 300 PPP.

Els logotips es poden presentar fins al 15 de maig de 2016.

Les votacions dels logotips seran públiques via facebook del 15 a 20 de maig per tal que tothom pugui votar la imatge que més li agradi. El dia 20 de maig, el jurat, format per diferents membres de la Comissió de l'Espai Jove de Festa Major, escollirà tres de les imatges que més hagin agradat a les persones que hagin votat.

El veredicte es farà públic el 27 de maig.

 

Per a més informació, adreceu-vos a: Comissió De l'Espai Jove de Festa Major a través del seu correu: espaijoveFM@gmail.com

 

Consulta les bases del concurs i participa!