"Setze Jutgesses per al 2016"

05/07/2017 - 08:15

L'Oficina de Polítiques de Gènere de l'Ajuntament de Barberà del Vallès organitza l'exposició Setze jutgesses per al 2016, que estarà ubicada a la Biblioteca Esteve Paluzie del 4 al 28 de juliol, en el seu horari d'estiu.

L'exposició ha estat produïda per l'Institut Català de les Dones i la revista Enderrok.  

L'objectiu de l'exposició és difondre i reconèixer la trajectòria artística de les cantants catalanes, exemplificada en 16 dones que canten. 

Es vol treballar en l'equitat de gènere en el món de la cançó visibilitzant el gran nombre de dones cantants que existeix i de les que aquesta exposició n'ha seleccionat 16: Marina Rossell, Lídia Pujol, Maria Rodés, Joana Serrat, Maika Makovski, Bikimel, Dolo Beltrán, Anna Roig, Sílvia Pérez Cruz, Judit Neddermann, Eva Dénia, Meritxell Gené, Ivette Nadal, Maria Arnal, Gemma Humet i Núria Graham. 

Cal tenir en compte que aquesta exposició té una limitació temporal, atès que només recull l'actuació de les autores fins al 2015.  No obstant això es prorroga la seva vigència al 2017, per la visibilització de les autores femenines que possibilita.

Dates de l'exposició: del 4 al 28 de juliol de 2017.

Horari: 

Matins: dimecres i divendres de 10 a 14h.

Tardes: de dilluns a dijous de 16 a 20.30h.

Entrada lliure. 

Activitat gratuïta.