Setmana de l'Economia Social i Solidària a Barberà del Vallès

Setmana Economia Social i Solidària
06/11/2017 - 12:45

Del 13 al 17 de novembre, la Fundació Barberà Promoció acollirà diverses activitats al voltant de l'economia social i solidària.

 

Del 13 al 17 de novembre, l'economia social i solidària (ESS) serà la gran protagonista a Barberà del Vallès. Un reguitzell d'activitats i programacions al voltant de diverses temàtiques emmarcades en l'economia social i solidària ompliran el municipi de Barberà durant aquests dies.

La Fundació Barberà Promoció acollirà les diferents activitats programades i la setmana culminarà el divendres 17 amb una taula rodona sobre “Municipis per l’Economia Social i Solidària.”

La conferència, a càrrec d'Arcadi Oliveres i Boadella, sobre "Més enllà del Capitalisme: l’ESS com a motor del desenvolupament local”, donarà inici a la programació, dilluns 13 de novembre, a les 9.45h a la Fundació Barberà Promoció.

Durant els següents dies hi haurà taules rodones, presentacions, tallers, conferències i formacions diverses.

Totes les activitats es faran a la Torre d’en Gorgs de Barberà del Vallès i són gratuïtes, així com s’oferirà servei de canguratge, prèvia sol·licitud, per als infants i per algunes de les activitats programades.

Més informació a: autocupacio@barpro.cat. Telèfon: 93 719 28 37. Extensió 719 / Telèfon Directe: 662 314 251

Consulta aquí el programa de l'activitat