Què fer a Barberà aquest cap de setmana?

09/03/2018 - 15:00

Recull dactivitats que es duen a terme a Barberà del Vallès durant aquest cap de setmana.

Divendres, 9 de març

17h - Espai Gran Centre: CINEFÒRUM: "SUFRAGISTAS". Gènere: Drama-Històric. Any 2015. Directora: Sarah Gavron. Organitza: Secció de Col·lectius Socials i Cultura de l'Ajuntament de Barberà del Vallès.

18h - Biblioteca Esteve Paluzie: L'HORA DEL CONTE COEDUCATIU 'DONES DE COLORS'. A càrrec de Núria Clemares Roca. Organitza: Biblioteca Esteve Paluzie i Ajuntament de Barberà del Vallès.

22h - Restaurant Tàpera: XII SOPAR DE DONES DE BARBERÀ DEL VALLÈS. Obert a totes les dones de Barberà. Cal fer inscripció prèvia al telèfon 696 830 853 i abonar el cost del sopar. Organitza: Associació per a la Igualtat Dones.com.

 

Dissabte, 10 de març

18h - Espai Jove La Roma: TALLER 'REMOURE EL TRAP'. A càrrec de membres del grup "Les vvitch" (trap feminista). El taller proposa una revisió crítica de les narratives del trap i una resposta creativa i no masclista davant la naturalització de les violències. Inscripció prèvia al telèfon 93 718 93 28. Taller adreçat a joves de 16 a 30 anys. Organitza: Espai Jove la Roma.

21.30h - Teatre Municipal Cooperativa: VÍCTOR CATALÀ, LA SENYORETA DE L'ESCALA. A través del teatre, la música en directe, la dansa, les videoprojeccions (videodansa) i la narració, l'espectacle presenta la història de la Victòria, una nena del segle XXI que pateix una situació de discriminació de gènere. A les golfes de casa hi troba un llibre vell a partir del qual descobrirà la sorprenent història de la Caterina, una noia que per poder escriure lliurement es va haver d'amagar darrera d'un nom d'home durant molts anys de la seva vida i que va acabar sent una de les escriptores més destacades i imprescindibles de la literatura catalana. Organitza: Secció de Col·lectius Socials i Cultura de l'Ajuntament de Barberà del Vallès.

 

Diumenge, 11 de març

17h - Teatre Municipal Cooperativa: BALL PER A LA GENT GRAN. Entrada limitada a l'aforament de la sala. Preu: 2 euros. Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès.