Què fer a Barberà aquest cap de setmana?

23/05/2014 - 10:45

Durant aquest cap de setmana, els protagonistes seran les entitats de la ciutat. Concerts de Corals, la Nit de Rock Solidari, i la tradicional concentració de Dones.com.

 

Consulta les activitats i participa!

 

Dissabte, 24 de maig

18h – TMC

CONCERT 25è ANIVERSARI CORAL DE CAN GORGS. Primera part: Agrupació Musical Fènix, Coral Endavant, Coral Veus Amigues, Coral A Quatre Veus, Coral Can Gorgs, Cançó conjunta: Visca la música (Michael Praetorius).

Segona part: Coral Juvenil Escola de Música, Coral infantil Elisa Badia, Cançó conjunta: Fa la kan mbo ba.

Organitza: La Coral de Can Gorgs.

 

20.30h Parc Ca n’Amiguet

NIT DE ROCK SOLIDARI AVV LA ROMÀNICA. ‘La Romànica, NOCHE DE ROCK SOLIDARIO’. Trobada de cotxes clàssic i motos Harley. Actuacions de ball i música. Mocador solidari a un preu de 3 euros.

Organitza: AVV La Romànica amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barberà del Vallès.

 

Diumenge 25 de maig

19h – Plaça de la Vila

TROBADA BIMENSUAL CONTRA LA VIOLÈNCIA VERS LES DONES. Sota el lema “Barberà diu prou a la violència vers les dones” l'Associació per a la Igualtat Dones.com convoca a la ciutadania a participar en una nova concentració en rebuig a la violència de gènere. Durant la concentració, les membres de l’Associació per a la Igualtat Dones.com manifesten la seva repulsa absoluta amb aquesta xacra que avui dia encara pateixen moltes dones de forma cruenta i reiterada arreu del món.

Recordem que són unes concentracions que s’organitzen per Dones.com des del juny de 2004, amb una periodicitat de cada dos mesos.

L’Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya a través del telèfon 900 900 120 atén les demandes relacionades amb qualsevol forma de violència contra les dones en diversos idiomes, de forma gratuïta i confidencial, les 24 hores tots els dies de l'any.

Tanmateix, l’Ajuntament de Barberà del Vallès ofereix atenció a les dones que ho puguin necessitar a través del SAID (Servei d’Atenció i Informació a les Dones), ubicat a la plaça de la Vila, 1, baixos dreta. També es pot agafar cita trucant al 93 729 71 71, Ext. 266.

Organitza: Associació per a la Igualtat Dones.com.