Què fer a Barberà aquest cap de setmana?

12/01/2018 - 16:00

Recull d’activitats que es duen a terme a Barberà del Vallès durant aquest cap de setmana.

 

 

Divendres 12 de gener

18h – Espai Jove La Roma: ASSEMBLEA JOVE. Tens propostes? Vine, participa i fes teva la Roma. Organitza: Espai Jove La Roma.

 

Dissabte 13 de gener

11h – Biblioteca Esteve Paluzie: BIBLIOLAB. Disseny de Videojocs RPG. Aquesta tipologia de videojocs i la creació i disseny d'aquests ajuden a la creativitat i la construcció d'històries amb una estructura i coherència ben formades per poder anar dissenyant les diferents proves i obstacles. Aquest taller, dirigit a joves de 12 a 16 anys, es durà a terme en quatre sessions, els dissabtes 13, 20 i 27 de gener i 3 de febrer, en horari d'11 a 13h. El taller és gratuït però per participar, cal inscripció prèvia ja que les places són limitades. Organitza: Biblioteca Esteve Paluzie i Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM).

17h – Espai Jove La Roma: TORNEIG DE FUTBOL JOVE. T'agrada l'esport? Vine i participa a la jornada de futbol. Les inscripcions es poden fer presencialment a La Roma o a través del correu laroma@bdv.cat abans del 12 de gener. Els equips han d'estar formats per entre 5 i 8 membres. Organitza: Espai Jove La Roma.

21.30h – TMC: V MOSTRA DE TEATRE AMATEUR. Pel davant i pel darrera’, a càrrec de la companyia S. Vicenç APM. Una comèdia que se centra en els problemes que té una companyia de teatre amateur mentre es troba de gira amb humor i situacions surrealistes. Organitza: Teatre Municipal Cooperativa.

 

Diumenge 14 de gener

9.25h – IEM Can Serra: 1r CAMPIONAT DE MARXA DE BARBERÀ DEL VALLÈS. La Unió Atlètica Barberà i l’Ajuntament de Barberà del Vallès, amb l’autorització de la Federació Catalana d’Atletisme, organitzen aquest campionat el proper diumenge 14 de gener de 2018, a partir de les 9.25 entre el passeig doctor Moragas, davant de la instal·lació Esportiva Municipal de Can Serra i el carrer Cerdanyola. Organitza: UA Barberà i Ajuntament.