Què fer a Barberà aquest cap de setmana?

03/06/2016 - 13:15

Divendres, 3 de juny

18h - Biblioteca Esteve Paluzie

HORA DEL CONTE EN ANGLÈS. Gina Ginger and Charlie Chive, a càrrec de Kids&Us Barberà del Vallès. Dos passis, a les 18 i a les 19 hores. Edat recomanada: a partir de 4 anys. Durada: 35 minuts. Aforament limitat. Organitza: Biblioteca Esteve Paluzie.

 

18h - El Forat

GEOCACHING. Aprofitant que a Barberà hi ha moltíssims punts de Geoamagatalls, durem a terme una gimcana per tal de trobar-ne quants. Organitza: El Forat.

 

18h - La Roma

ASSEMBLEA TANCAMENT D’ESTIU LA ROMA. Si tens entre 16 i 30 anys, participa a l’assemblea oberta, descobreix les diferents propostes d’activitats per aquest juliol 2016 i anima’t a participar. Organitza: La Roma.

 

 

Dissabte, 4 de juny

11h - Biblioteca Esteve Paluzie

PRESENTACIÓ LLIBRE. Un lugar inacabable, de l’escriptora Francisca Cano Gracia. Organitza: Biblioteca Esteve Paluzie.

 

18h - Plaça García Lorca

MOSTRA GASTRONÒMICA. Diferents establiments d’alimentació oferiran una mostra dels seus productes cuinats com a inici de la Ruta de la Tapa, que es farà del 6 al 30 de juny. Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès. Col·labora: Barberà Comerç Urbà.

 

19.30 i 21h - IEM Maria Reverter

FESTIVAL DE PATINATGE ‘NEMO’. Organitza: Barberà Ciutat de Patinatge.

 

21.30h - TMC

MOSTRA DE TEATRE AMATEUR: CONDÍCIA. Companyia Onze al Teatre. Ha arribat el gran dia! La família va arribant a poc a poc per assistir al gran esdeveniment. Però no tothom vindrà amb la mateixa disposició. N’hi ha d’il·lusionats, d’emocionats, nerviosos, i d’altres, amb ganes de parlar...

Punts de venda: A Internet: des del mateix web del TMC pots comprar i imprimir des de casa i t’estalvies els desplaçaments i les cues a la taquilla.

A Taquilla: De dimarts a divendres, de 17.30 a 20.30h. Dia de l’espectacle, dues hores abans.

Al Casal de Cultura: De dilluns a divendres no festius, de 9 a 13h i de 16 a 21h. (pagament només amb targeta bancària).

Organitza: Teatre Municipal Cooperativa.

 

 

Diumenge, 5 de juny

11h - Plaça García Lorca

MOSTRA GASTRONÒMICA. Diferents establiments d’alimentació oferiran una mostra dels seus productes cuinats com a inici de la Ruta de la Tapa, que es farà del 6 al 30 de juny. Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès. Col·labora: Barberà Comerç Urbà.

 

11h - Plaça de la Vila

28a DIADA DE LA BICICLETA. Barberà del Vallès torna a celebrar la Diada de la Bicicleta que enguany arriba a la 28a edició. Aquesta pedalada popular, no competitiva, començarà a les 11 hores amb sortida a la Plaça de la Vila, amb un recorregut de 7,5 Km pel nostre terme municipal fins arribar al Bosc de Can Gorgs.

Una activitat pensada per a tothom i on la bicicleta és la protagonista per ocupar els carrers de Barberà del Vallès. Caminar, córrer o anar en bicicleta estan en constant creixement i són formes senzilles d'apropar l'esport a tothom. L'Ajuntament de Barberà del Vallès té total compromís en la promoció de l'esport i des de fa molts anys desenvolupa la Diada de la Bicicleta que enguany arriba a la seva XXVIII edició i ho fa amb més força que mai.

Activitat gratuïta. Es pot fer la inscripció anticipada a les recepcions de les Instal·lacions Esportives Municipals de Can Llobet i Maria Reverter, també als centres col·laboradors de Cicles Nil Bike i Pedaladas Bikes Workshop. O el mateix dia a la Plaça de la Vila abans de la sortida.

A les 7h, la Penya Ciclista Barberà organitza una sortida al Tibidabo, pels esportistes federats o amb llicència. Més informació a www.bdv.cat.

Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès.

 

17h - Centre Cívic Ca n'Amiguet

BALL PER A LA GENT GRAN A LA ROMÀNICA. Organitza: Associació de Veïns i Veïnes de La Romànica.

 

19.30 i 21h - IEM Maria Reverter

FESTIVAL DE PATINATGE ‘NEMO’. Organitza: Barberà Ciutat de Patinatge.