Què fer a Barberà aquest cap de setmana?

18/03/2016 - 14:00

Nou cap de setmana ple de propostes culturals per a tots els públics a la nostra ciutat.  Avui divendres les dones que ho desitgin poden gaudir del Sopar de Dones de Barberà que enguany celebra el seu 10è aniversari, o poden assistir a l'espectacle d'humor 'Chefs' que es porta a terme al TMC.  Dissabte, continuen les activitats, amb el Mercat Ecològic que s'instal·larà al carrer Pintor Fortuny o amb els grans esportistes d'arreu d'Europa que competiran en l'Open Internacional Jordan-FAMC Taekwondo. Diumenge, l'Associació de Veïns de La Romànica organitza un nou ball per la Gent Gran del barri.

 

 

Divendres, 18 de març

18h - Biblioteca Esteve Paluzie

HORA DEL CONTE TRADICIONAL COEDUCATIU. “Contes de pingüins per fer un món millor”, a càrrec de Nona Umbert. Edat recomanada: 5 anys. Aforament limitat. Organitza: Biblioteca Esteve Paluzie.

 

18h – Espai Jove La Roma

NIT JOVE! A inicis de març fem la recollida de propostes per organitzar la nit jove. Si teniu noves idees les podeu fer arribar a l’Assemblea General. Organitza: Espai Jove La Roma.

 

18h – Espai Jove El Forat

TALLER “PELEA DE GALLOS”. L’activitat tracta d’apropar-se al rap d’una forma dinàmica per tal que et puguis iniciar en les tècniques de cant d’aquest estil. Organitza: Espai Jove El Forat.

 

18.15h - Auditori Maria Feliu

EMM: CONCERT. Concert de l’alumnat de l’Escola Municipal de Música. Organitza: Escola Municipal de Música.

 

21.30h – Restaurant Tàpera

X SOPAR DE DONES DE BARBERÀ DEL VALLÈS. Obert a totes les dones de Barberà. Cal fer inscripció prèvia al telèfon 696 830 853 i abonar el cost del sopar. Organitza: Associació per a la Igualtat Dones.com.

 

21.30h - TMC

TMC: CHEFS. Companyia: Yllana. És una mirada divertida sobre el fascinant món de la gastronomia. La història se centra en un xef de gran prestigi que ha perdut la inspiració i que ha de confiar en un absurd equip de cuiners per crear una recepta espectacular i nova, i així mantenir les estrelles del seu restaurant. Organitza: Teatre Municipal Cooperativa.

 

 

Dissabte, 19 de març

9h - c/ Pintor Fortuny

MERCAT ECOLÒGIC DEL VALLÈS. Al Mercat trobem productes ecològics, locals, artesanals i de la terra, respectuosos amb l’entorn i el medi ambient i que milloren la nostra qualitat de vida. Els productors i elaboradors ens ofereixen tots els dissabtes mel, vins i olis, embotits, formatges, mató, fruites, verdures i productes envasats per completar el cistell d’anar a comprar.

Els productes ecològics són productes vegetals i animals que han estat conreats utilitzant tècniques respectuoses amb el medi ambient, que no contenen pesticides ni herbicides, que respecten la fertilitat natural de la terra i que utilitzen espècies, varietats i races adaptades a l’entorn. Organitza: Mercat Ecològic del Vallès.

 

12h - Biblioteca Esteve Paluzie

TROBADA DEL CLUB DE LECTURA INFANTIL. Els Biblioartistes: l’art de llegir imatges, a càrrec de Ma José Campillo. Edat recomanada a partir de 7 anys. Inscripció prèvia. Organitza: Biblioteca Esteve Paluzie.

 

16h - IEM Elisa Badia

17è OPEN INTERNACIONAL JORDAN-FAMC DE TAEKWONDO. Organitza: Deportivo Jordán.

 

17h – Espai Jove La Roma

CAMPIONAT JOVE DE DOMINO. Les inscripcions estaran obertes fins al mateix dia a les 17.30h, a l’Espai Jove La Roma. Primer premi: val de 30€ en material esportiu. Segon premi: val de 10€ en material esportiu. Organitza: Espai Jove La Roma.

 

22.30h - Centre Cívic Ca n’Amiguet

BALL FINAL DE MES A LA ROMÀNICA. Organitza: AVV de La Romànica.

 

 

Diumenge, 20 de març

17h - Centre Cívic Ca n’Amiguet

BALL PER A LA GENT GRAN A LA ROMÀNICA. Organitza: AVV de La Romànica.