Què fer a Barberà aquest cap de setmana?

26/02/2016 - 11:30

Barberà s'omple de diferents propostes culturals per a tots els públics.

Destaquen els balls de Carnestoltes de Gent Gran, el muntatge teatral 'El Mago de Oz' i la trobada de convivència per celebrar el Dia d'Andalucia al bosc de Can Gorgs.

 

Divendres, 26 de febrer

18h - Biblioteca Esteve Paluzie

HORA DEL CONTE PER A MENUTS. Objectiu: la Lluna, a càrrec de Glòria Arrufat. Dirigit a infants d'1 a 3 anys. Durada: 30 minuts. Aforament limitat. Organitza: Biblioteca Esteve Paluzie.

 

18h – Espai Jove El Forat

"QUÈ EM POT PASSAR?". XERRADA DE LLEIS JUVENILS. L'advocada Sílvia Casahuga ens parlarà dels diferents aspectes de les lleis i penes que s'apliquen als menors d'edat en cas de cometre una infracció. Organitza: Espai Jove El Forat.

 

18h – Espai Jove La Roma

TALLER DE CUINA SALADA. Faixes mexicanes de pollastre. Segona diada del taller de cuina salada, aquest mes fem faixes mexicanes de pollastre! Organitza: Espai Jove La Roma.

 

17.30h – Casal Gent Gran de Can Gorgs

FESTA DE CARNAVAL AL CASAL DE CAN GORGS. Festa per a socis i sòcies. Es farà un concurs entre les millors disfresses. Entrada gratuïta.

Organitza: Associació de Jubilats i pensionistes de Can Gorgs.

 

 

Dissabte, 27 de febrer

12h - Biblioteca Esteve Paluzie

TROBADA DEL CLUB DE LECTURA INFANTIL. Els Biblioartistes: l'art de llegir imatges, a càrrec de Marc Joan. Dirigit a infants a partir de 7 anys. Inscripció prèvia. Organitza: Biblioteca Esteve Paluzie.

 

17h - Sala B TMC

BALL DE CARNESTOLTES PER A GENT GRAN

Amb música en directe. Preu entrada: 2€. Si vens disfressat tindràs entrada gratuïta. Entrada limitada a l'aforament de la sala. Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès.

 

22.30h - Centre Cívic Ca n'Amiguet

BALL DE L'AVV LA ROMÀNICA

Música en Directe del Duet Valparaíso

Organitza: AVV La Romànica

 

 

21.30h - TMC

EL MAGO DE OZ. Believe Teatro. Teatre musical.

VENDA D'ENTRADES

Taquilla del Teatre: de dimarts a divendres no festius, de 17.30 a 20.30h, i des de dues hores abans el dia de l'espectacle (pagament targeta i efectiu), telèfon 93 747 9493

Internet: www.tmcbarbera.cat

Casal de Cultura: de dilluns a divendres no festius de 9 a 13h i de 16 a 21h, (pagament només amb targeta). Organitza: Teatre Municipal Cooperativa.

 

Diumenge, 28 de febrer

12h - Bosc de Can Gorgs

DIA D'ANDALUSIA

12h – Missa rociera

13h – Homenatge a la bandera andalusa i dinar de germanor

Organitza: Casa de Granada Cultural Andaluza del Vallès Occidental.