Nova formació de parelles lingüístiques a Barberà

06/11/2017 - 09:15

El proper dijous, 9 de novembre, a les 18h, el Casal de Cultura acollirà la presentació d’una nova edició del Voluntariat per la llengua i la formació de parelles lingüístiques. En aquesta ocasió, es comptarà amb la presència de la colla Diables de Barberà, que explicaran a les persones assistents l'origen i la història dels diables en general i, més concretament, dels de Barberà del Vallès.

Aquest acte és obert a tota la població que estigui interessada a tenir més informació de com funciona el Voluntariat per la llengua.

 

Què és Voluntariat per la llengua?

Voluntariat per la llengua és un programa de foment de l'ús social del català.

Quin objectiu té?

Facilitar a les persones que tenen coneixements bàsics de català la pràctica d'aquesta llengua en contextos reals de forma relaxada, per tal que es decideixin a parlar-la.

Qui pot ser persona voluntària?

Tothom major d'edat que parli català habitualment i que pugui comprometre's a dedicar 10 hores, una hora per setmana, a conversar en català amb la persona assignada.

Qui pot ser persona aprenent?

Tothom major d'edat que parli mínimament en català, tot i que sigui amb dificultats, i que vulgui guanyar fluïdesa per poder usar aquesta llengua en les seves activitats quotidianes, laborals o de relació social.

 

Acte: Formació de parelles lingüístiques

Dia: Dijous, 9 de novembre

Hora: 18h

Lloc: Casal de Cultura

C/Nemesi Valls, 35

08210 - Barberà del Vallès