Nou taller de BiblioLab: Disseny de Videojocs RPG

11/01/2018 - 12:30

El proper dissabte, 13 de gener (11h) la Biblioteca Esteve Paluzie acull un nou taller del cicle BiblioLab, aquesta vegada, enfocat al disseny de Videojocs RPG.

Aquesta tipologia de videojocs i la creació i disseny d'aquests ajuden a la creativitat i la construcció d'històries amb una estructura i coherència ben formades per poder anar dissenyant les diferents proves i obstacles.

Aquest taller, dirigit a joves de 12 a 16 anys, es durà a terme en quatre sessions, els dissabtes 13, 20 i 27 de gener i 3 de febrer, en horari d'11 a 13h. El taller és gratuït però per participar, cal inscripció prèvia ja que les places són limitades.

BiblioLab és un programa de la Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM) que desenvolupa i dóna suport a accions que tenen com a finalitat l’accés al coneixement a través de l’experimentació i metodologies innovadores i creatives en un entorn col·laboratiu obert a la ciutadania, amb el lema Crea ǀ experimenta ǀ innova.

Els tallers se centren en el àmbit tecnològic i de la lectoescriptura, amb l’idea que las persones usuàries siguin les protagonistes mitjançant la creació i l’experimentació, i que puguin tenir una experiència el més interactiva i enriquidora possible.

Per a més informació, us podeu dirigir a la Biblioteca Esteve Paluzie.