Més de 400 nens i nenes de Barberà i Badia participen en les Jornades Atlètiques i Cooperatives

07/03/2017 - 14:00

Es tracta d'unes trobades que organitzen els i les mestres d'Educació Física dels centres d'educació  primària de Barberà i Badia del Vallès, que tenen per objectiu afavorir la interrelació de l'alumnat d'ambdós municipis així com fomentar l'esport i els hàbits saludables.

Les Instal·lacions Esportives Municipals Can Llobet van acollir, els passats dies 2 i 3 de març, a més de 400 nens i nenes que van participar en les Jornades Atlètiques i Cooperatives que un any més se celebren al nostre municipi.

Les Jornades tenen com a finalitat afavorir la interrelació de l'alumnat d'ambdues ciutats així com fomentar l'esport i els hàbits saludables amb un eix vertebrador, el respecte i el gaudí amb l'activitat física.

Durant el matí, els i les alumnes van realitzar diferents proves atlètiques com curses, salts de llargada, d'alçada i de llançament, a més de gaudir d'una estona divertida i de germanor.

Aquestes trobades, que estan organitzades pels i les mestres especialistes en gimnàstica dels centres d'educació de primària de Barberà i Badia del Vallès, que periòdicament es reuneixen per desenvolupar, entre d'altres, jornades formatives, d'intercanvi d'experiències així com d'organització i programació d'activitats per al seu alumnat. Les jornades ajuden a l'alumnat de diferents centres a crear un vincle que podran mantenir quan es trobin a l'institut.