‘Lucis et Umbrae’, l’il·lusionisme arriba al Teatre Municipal Cooperativa

06/10/2017 - 13:00

La temporada teatral continua aquest dissabte dia 7 a les 21.30h amb un nou espectacle.

Aquest dissabte 7 d’octubre, el Teatre Municipal Cooperativa continua la recent estrenada temporada teatral amb un muntatge molt especial, del que el públic barberenc va poder fer un tast en l’acte de commemoració del 10è aniversari del TMC. Directament des del Teatre Nacional de Catalunya, Barberà del Vallès es converteix en una de les parades de la gira teatral de l’obra.

Es tracta de l’espectacle ‘Lucis et Umbrae’, escrit i interpretat per l’il·lusionista Sergi Buka, amb el qual es farà un viatge en el temps per tornar a una època en la que el cinema estava a punt d’aparèixer.

De la mà d’un calidoscopi i tres germanes perdudes en l’huracà de la història es viatjarà a través del temps per reviure les meravelloses sessions de llanterna màgica i de fantasmagoria dels inicis del segle XIX.

“Des de sempre, l’ésser humà ha estat fascinat per manipular, jugar i dominar la imatge. La llanterna màgica va ser l’eina amb la qual els il·lusionistes de l’època representaven el més enllà amb les sessions de fantasmagoria i posteriorment es va utilitzar per meravellar el món, com a mitjà de comunicació i font de coneixement”. Sergi Buka

Una peça multidisciplinar amb uns ingredients escènics de luxe, en què la música dialoga amb l’il·lusionisme i un relat de llum i ombres. Aquesta inusual proposta és una ocasió privilegiada per veure en moviment una col·lecció històrica de plaques per a llanterna màgica, autèntiques joies del pre-cinema.

Les entrades ja es poden adquirir a la web del teatre www.tmcbarbera.cat i a la taquilla (de dimarts a divendres no festius de 17.30 a 20.30h i els dies d’espectacle, dues hores abans).