L’Esquirol celebra el seu 30è aniversari amb una gala i un concert

16/06/2017 - 13:30

Enguany l’Esplai l’Esquirol compleix el seu 30è aniversari, i per celebrar-ho, l’entitat barberenca va preparar dues activitats. Una, el passat 3 de juny, una gala a la Torre de Can Gorgs. I el dia 10, un concert a la plaça de la Vila.

A la gala, hi va haver activitats on els i les assistents van poder cantar, ballar, així com un càtering i molts records. L’Esquirol, la mascota de l’esplai, no es va perdre el seu aniversari i els nens i nenes li van fer regals. L’activitat va reunir més d'un centenar de persones que van formar part o que formen part de l'Esplai l'Esquirol: monitors i monitores, exmonitors i exmonitores, pares, mares, nens i nenes, i també es va comptar amb l’assistència de la gent de la Parròquia de Santa Maria de Barberà. Tota aquesta gent estava unida per la seva vinculació a l'Esplai l'Esquirol, i des de l'equip de monitors i monitores se’ls hi va agrair la seva assistència a la gala.

El passat dissabte dia 10 de juny, l’Esquirol va continuar amb la celebració del seu aniversari amb un concert a la plaça de la Vila, on va actuar el grup de reggae Mandràgora, finalitzant amb els barberencs Media Players. Així, l’Esplai l’Esquirol va voler celebrar el seu aniversari amb tots i totes les barberenques, compartint una nit de música a la plaça de la Vila aplegant una nombrosa assistència.