L'Associació de Veïns i Veïnes del Parc Central celebra el Dia del Soci

02/06/2014 - 13:45

L'entitat va organitzar aquest passat diumenge un dinar de germanor i activitats infantils per als més petits del barri.

El passat diumenge 1 de juny, l'Associació de Veïns i Veïnes del Parc Central va celebrar  una nova edició del Dia del Soci.

Així, veïns i veïnes del barri es van trobar al Mirador del Parc Central del Vallès per compartir un dinar de germanor, una tradicional paella que a més dels socis i sòcies de l’entitat, la van poder gaudir entre d’altres, l’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Ana del Frago, el tinent d’Alcaldia d’Urbanisme, Antonio Báez, la regidora del  barri Parc Central i de Participació Ciutadana, Elvira Maza, la tinent d’Alcaldia de Cultura, Teresa Colomer, així com la presidenta de l’AVV Parc Central, Mónica Madueño, i la presidenta de la Federació de Veïns i Veïnes de la ciutat, Isabel Otero.

Durant els parlaments, la presidenta de l’AVV Parc Central, Mònica Madueño, va realitzar balanç d’algunes de les actuacions municipals que durant els anys s’ha executat en el barri.

Per la seva banda, l’Alcaldessa de Barberà va recordar el treball que realitza el consistori barberenc per escoltar i resoldre les preocupacions i propostes del veïnat en les millores realitzades al barri, una feina que Ana del Frago va destacar que es realitza mitjançant de la figura de les regidories de barri, que tenen per objectiu fomentar la proximitat entre l'administració i la ciutadania a través del diàleg constant, així com impulsar la col·laboració amb les associacions de veïns i veïnes per millorar l'espai públic, la convivència i el civisme.

Després de dinar, va arribar el moment més divertit i esperat pels nens i nenes del barri que van gaudir d'una gimcana infantil seguida del lliurament de premis.