L'Associació de famílies de l'Escola Marta Mata posa en marxa un projecte de voluntariat per a obrir la biblioteca del centre

09/03/2017 - 14:45

L'Associació de Famílies (AFA) de l'Escola Marta Mata inicia el projecte de voluntariat "Catacrac Catacric la Biblioteca ja és aquí", una iniciativa per catalogar les obres de l'escola i obrir la biblioteca del centre a les famílies i infants fora de l'horari lectiu.

L'objectiu del projecte és dinamitzar l'ús de la biblioteca del centre i integrar-la com a espai d'aprenentatge tot utilitzant-la com a recurs per motivar l'aprenentatge de la llengua i la integració de l'alumnat nouvingut i amb altres dificultats.

Les persones voluntàries seran les encarregades de classificar llibres, introduïr-los a la base de dades i, posteriorment, obrir la biblioteca a la comunitat educativa i gestionar l'espai mitjançant iniciatives que puguin aportar com tallers, contacontes, entre d'altres.

 

Les persones que vulguin fer un voluntariat amb l'AFA de l'Escola Marta Mata han de dirigir-se al Punt de Voluntariat (dilluns i dijous, de 16 a 19h a l'OAC de l'Ajuntament de Barberà), escriure a voluntariat@bdv.cat o trucar al 937 297 171 (demanant pel Punt de Voluntariat).