L’alumnat del Programa de Formació i Inserció – PFI d’Auxiliar de vivers i jardins de la Fundació Barberà Promoció visita l’Escola Agrària de Manresa

Alumnat del Programa de Formació i Inserció – PFI d’Auxiliar de vivers i jardins de la FBP
17/03/2017 - 08:45

El passat 15 de març, l’alumnat va poder visitar l’Escola Agrària de Manresa amb l’objectiu d’adquirir coneixements sobre diferents cultius d’horta i cultiu extensiu en producció i aprendre el manteniment que requereix una finca d’aquestes característiques: closes vegetals, accessos, maquinària, varietat de cultius...

L'Escola Agrària de Manresa és un centre públic oficial depenent de la xarxa d’escoles del Servei de Formació Agrària del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya, especialitzada en els ensenyaments de producció agrària ecològica i les energies renovables.

La visita va consistir en una visita guiada per la finca i una activitat pràctica conjunta amb l’alumnat de Cicle formatiu de Grau Superior de l’Escola Agrària.

Els Programes de Formació i Inserció tenen una durada de 1.000 hores i té com a objectius facilitar la inserció laboral d’aquest alumnat i, sobretot, la continuïtat al sistema educatiu reglat en el curs 2017-2018. El PFI està autoritzat pel Departament d’Ensenyament; i cofinançat per la Generalitat de Catalunya, el Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil.  I amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.