L'Ajuntament de Barberà organitza el taller 'Com podem gestionar els homes les nostres emocions i relacions avui dia?'

20/03/2017 - 13:30

El taller es desenvoluparà els propers dies 23 i 30 de març de 18 a 20h a la Biblioteca Esteve Paluzie.

Per participar cal fer inscripció prèvia posant-se en contacte amb el Programa Municipal de Polítiques per a l'Equitat de Gènere. 

 

Aquesta setmana es tornen a organitzar noves activitats incloses en el programa d’actes en commemoració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

Es tracta del taller per a homes 'Com podem gestionar els homes les nostres emocions i relacions avui dia?' que es realitzarà el proper dijous 23 i 30 de març.

L'activitat anirà a càrrec d'Oriol Ginés Canales, psicòleg i vicepresident de l'entitat CONEXUS, associació d'atenció, formació i investigació formada per psicòlegs i psicòlogues  amb una àmplia trajectòria i experiència en l’atenció a persones, que es dedica a la millora del benestar i de la salut de les persones.

En aquest taller es parlarà de per què els homes sentim que tenim moltes contradiccions i sobre com s'ha de gestionar les emocions per tal de millorar les relacions interpersonals.

 

Aquells homes que vulguin apuntar-se ho han de fer enviant un correu electrònic o trucant al telèfon del Programa Municipal de Polítiques per a l'Equitat de Gènere l'Ajuntament de Barberà (carozm@bdv.cat o 93 729 71 71 Ext. 262).

 

 

Taller per a homes 'Com podem gestionar els homes les nostres emocions i relacions avui dia?'

Dies: 23 i 30 de març

Hora: 18 a 20h

Lloc: Biblioteca Esteve Paluzie

Plaça de la Constitució, s/n

08210 - Barberà del Vallès