La segona edició del Curs d'iniciació al Voluntariat ja està en marxa

La segona edició del Curs d'iniciació al Voluntariat ja està en marxa
10/10/2014 - 08:15

El passat 29 de setembre es va iniciar la segona edició del Curs d'Iniciació al Voluntariat, una activitat organitzada per l'Ajuntament de Barberà del Vallès.

El curs, a càrrec de la Creu Roja, que finalitzarà el proper 13 d'octubre, compta amb una vintenta de persones que s'han interessat en fer voluntariat a la ciutat i representants d'entitats que volen aprofundir en aquesta matèria.

Aquesta activitat formativa, dividida en cinc sessions, comença amb una introducció sobre què és el voluntariat i en quins àmbits es pot actuar. Durant les diferents sessions es tractaran temes com la motivació per fer voluntariat, el perfil que es demana i els drets i deures de la persona voluntària.

El darrer mòdul s'enfocarà sobre la organització del voluntariat, fent especial incidència en el paper de l'entitat, processos de participació i treball en equip.

Aquesta proposta formativa es troba dins del Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya de la Generalitat de Catalunya i s'emmarca dins les activitats de foment del voluntariat que ha posat en marxa l'Ajuntament amb l'objectiu de crear una xarxa de voluntariat a la ciutat.