Gaudeix de la Festa Major de Barberà

20/06/2017 - 14:00

La Festa Gran de la nostra ciutat arriba amb un programa variat, per a tots els públics i amb la participació de les entitats barberenques.

 

La Festa Major de Barberà del Vallès, que se celebrarà del 30 de juny al 3 de juliol, omplirà els carrers de la ciutat d’actuacions musicals, mercadets, ball, nits d’humor, esport, jocs per la canalla, i multitud d’activitats més.

Espais com els destinats a les entitats, les instal·lacions esportives, així com diverses places i parcs de la ciutat esdevindran alguns dels escenaris que acolliran un programa preparat i orientat a tots els col·lectius de la ciutat que un any més compta amb la participació de multitud d’associacions culturals, juvenils i esportives del municipi.

 

Enguany, com a novetat la ciutadania podrà descarregar-se l'APP de Festa Major on consultar cadascuna de les activitats programades, un plànol amb la ubicació dels actes així com els avisos i notícies d'última hora.

Les persones usuàries de dispositius Android la poden descarregar a: Google Play Store. Les que tinguin mòbils amb iOS ho poden fer a través de l'Apple Store.

 

Recorda que durant cada dia de festa podràs lluir el Mocador de Festa Major. El pots passar a recollir per la Carpa d'Informació que s'ubicarà a la plaça de la Vila, pels comerços barberencs i a les entitats de la ciutat, per tan sols 1 euro. Posa't al balcó de casa teva, al teu establiment! Els beneficis recollits per la seva venda aniran destinats al Banc d'Aliments.

 

A més, durant tots els dies podràs passar per  la Carpa d'Informació de la plaça la Vila per recollir el teu programa de butxaca. D'aquesta manera tindràs a mà tots els actes programats durant els 4 dies.

 

Consulta i descarregat el programa de Festa Major de Barberà del Vallès i no et perdis cap activitat!

Et fem un recull d'algunes d'elles. Fes clik sobre la imatge.

 

              

 

 

I recorda, fem de la Festa Major de Barberà una festa lliure d'agressions masclistes!