La Casa de Granada celebra la 'Cruz de Mayo'

16/05/2017 - 12:15

La Casa de Granada Cultural Andaluza Vallés Occidental de Barberà del Vallès va celebrar, aquest passat dissabte 13 de maig, la tradicional festivitat de la “Cruz de Mayo”.

Amb l’objectiu d’apropar la cultura de Granada a la ciutadania de Barberà, l’entitat va donar el tret de sortida a la festa amb la inauguració de l’exposició de la “Cruz de Mayo y objetos granainos”. Aquesta mostra està formada per la creu decorada així com una gran mostra de plats, gerres, flors, quadres, entre molts més objectes que recorden la tradició i la història de Granada.

Més tard, la Sala Celler es va omplir per gaudir dels espectacles de la nit. Els primers en pujar a l’escenari van ser els i les membres del Cor de la Casa de Granada, que abillats amb vestits tradicionals i acompanyats de tambors i guitarres van oferir al públic assistent un petit repertori de cançons. Tot just després es va continuar amb el directe de Javier Sáez presentant el seu nou tema 'Escucha mi voz' i d'altres temes inèdits i versions de pop-rock espanyol.

Al públic es trobava l’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster Alay i el regidor d'Educació, Juan Antonio Grimaldo.