Infants de Palestina visiten Barberà dins del projecte Vacances per la Pau

17/07/2015 - 15:15

El proper dimecres, 22 de juliol, 10 nens i nenes de Palestina d'entre 9 i 11 anys, visitaran el Casal de Can Gorgs de Barberà del Vallès per tal de gaudir d'una tarda divertida i conèixer la ciutat.

 

Barberà del Vallès serà la primera visita d'aquests nois i noies que provenen dels territoris ocupats palestins de Cisjordània, en un viatge que els portarà per diverses poblacions catalanes fins el dia 6 d'agost. La visita d'aquests nois i noies de Barberà del Vallès ha estat promoguda per l'Associació de Veïns i Veïnes de Can Gorgs i pel grup de teatre amateur barberenc D'Sas'3.

Durant la seva estada a la ciutat, els infants estaran acompanyats per l'Alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster, i regidors i regidores del consistori.

El projecte Vacances per la Pau, gestionat per la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC), i que es va iniciar fa deu anys, té la finalitat de facilitar, durant un temps, la sortida dels infants cap a un entorn sense pressió i allunyat de qualsevol atmosfera quotidiana opressiva.