Inauguració de L'Hortet de La Roma

13/03/2018 - 13:30

Aquest dimarts, 13 de març, es durà a terme la inauguració de L'Hortet de La Roma, un projecte compartit entre la Fundació Barberà Promoció, la regidoria de Joventut i la regidoria de Territori i Medi Ambient, com a punt de sinergia entre el seu alumnat del PFI d’Auxiliar de vivers i jardins i altres joves que viuen a Barberà del Vallès. Aquest projecte d’horticultura formativa per a joves s'integra dins la iniciativa de Viles Florides.

L’objectiu de l’hort és donar al jovent un espai que els hi permeti empoderar-se a través de la seva implicació personal en un projecte col·lectiu.

A través dels coneixements que es puguin obtenir en l’elaboració de l’hort també es vol conscienciar al jovent dels hàbits saludables en l’alimentació i els avantatges d’una dieta equilibrada. A més, la vessant formativa del projecte pretén garantir que les persones participants obtinguin capacitats que els permeti dedicar-se professionalment a l’horticultura en el futur.

A la presentació, es podrà visualitzar un vídeo sobre L'Hortet i a més, es durà a terme un taller de cuina i una pintada amb grafit de les jardineres, amb ambientació musical. 

Cal recordar que aquest projecte s'està treballant des del mes de gener, quan van començar les trobades per tal d'iniciar la fase de presa de mesures, de disseny de l’hort, preparació del terreny, instal·lació i muntatge.

 

Presentació de L'Hortet de La Roma

Dia: Dimarts 13 de març

Hora: 17.30h

Lloc: Espai Jove La Roma

Via Sant Oleguer, 6

08210 - Barberà del Vallès