Fes-te voluntari/ària del LECXIT!

25/09/2017 - 13:30

Des del Punt de Voluntariat estem buscant persones voluntàries per participar, un any més, en el projecte "LECXIT - Lectura per a l’èxit educatiu".

Què és el LECXIT?

El LECXIT és una iniciativa de la Fundació Jaume Bofill, amb la col·laboració de La Caixa, que té per objectiu incrementar l'èxit educatiu dels infants a través del treball per la millora de la seva comprensió lectora. Durant l'activitat, i gràcies al voluntariat, es crea un espai d'entreteniment, confiança i compromís educatiu amb l'infant.

A Barberà del Vallès aquest projecte està impulsat pel Punt de Voluntariat i el Pla Educatiu d'Entorn. L’SCAI (Servei Ciutadà d’Acolliment a l’Immigrant), l'AMPA de l'Institut La Romànica. l'AMPA de l'Institut Can Planas i l'AFA Marta Mata són les entitats que acullen aquest projecte a la ciutat, que es duu a terme amb alumnes de les escoles Pablo Picasso, Marta Mata i el Bosc.

En què consisteix l'activitat?

Es tracta d'un espai de lectura d'una hora setmanal on alumnes de 4rt a 6è de primària compartiran amb persones voluntàries moments de conversa i de lectura que els ajudaran a consolidar els seus aprenentatges.

Les sessions de lectura es realitzaran els següents dies:

- A la Biblioteca Esteve Paluzie: els dilluns de 17 a 18h, els dimecres i dijous de 16:45 a 17:45h

- A la Biblioteca de l'Escola del Bosc els dimarts de 16:45 a 17:45h

Participa en les sessions de lectura amb un nen o nena, el motivaràs i faràs que cregui en les seves capacitats!

Si voleu ser voluntaris o voluntàries del "LECXIT" o rebre més informació sobre el projecte, contacteu amb nosaltres enviant un correu a voluntariat@bdv.cat