Èxit de participació en el primer dia de les IV Jornades Tècniques Culturals de la Formació Professional

26/04/2018 - 11:30

L’activitat, celebrada a la Torre d’En Gorgs, ha comptat amb la participació de l’alumnat  i professorat dels cicles formatius de l’Institut La Romànica; les persones participants i els formadors del curs de formació ocupacional subvencionada d’Operacions auxiliars de magatzem en indústries i laboratoris químics; i més de 30 empreses de la família professional química.

Aquest 24 d’abril s’ha celebrat a la Torre d’en Gorgs el primer dia de les IV Jornades Tècniques Culturals de la Formació Professional, amb l'objectiu d’enfortir els lligams entre l’FP-FPO específica i el món empresarial del sector químic-farmacèutic en el qual l'alumnat s’introduirà per tal de completar la seva formació. L’activitat, organitzada per l’Institut La Romànica i que ha tingut la col·laboració de la Fundació Barberà Promoció i l’Ajuntament de Barberà, ha comptat amb les xerrades ‘Works-cafès’ de més de 30 empreses de la família professional química, qui han parlat de les seves característiques específiques a l’alumnat i han tingut l’oportunitat de fer contactes de cara al mercat laboral.

Així doncs, l’acte s’ha portat a terme en 10 espais diferents de la Torre d’en Gorgs, que ha albergat aquest primer dia d’unes jornades que acaben el dia 26. Després de les xerrades i ponències de les empreses, la sala  Celler s’ha omplert per escoltar al David Caparrós, de l’empresa CRAG, qui amb un to d’humor ha parlat del món educatiu químic i les seves peculiaritats.

Un cop acabades totes les xerrades, i també a la sala Celler de la Torre d'en Gorgs la Carmen Vigues, Directora dels serveis territorials d’ensenyament al Vallès Occidental; la Carmen Viñas, Coordinadora territorial d’ensenyaments professionals del Vallès Occidental; en Fernando García, Director adjunt dels serveis territorials del Vallès Occidental; la Sílvia Fuster, Alcaldessa de Barberà; i en Juan Antonio Grimaldo, Regidor d’Educació, han posat punt final a aquesta jornada d’obertura agraint a l’alumnat present la seva dedicació per desenvolupar-se tant en l’àmbit formatiu com professional.

Durant aquestes IV Jornades Tècniques Culturals, l’alumnat d’ESO, Batxillerat, cicles formatius i cursos de formació ocupacional subvencionada de l’Institut la Romànica i la Fundació Barberà Promoció tenen l’oportunitat de conèixer més i apropar-se al món de la Formació Professional.