Entrevistes amb les Entitats: Aula d'Extensió Universitària de Barberà del Vallès

18/02/2016 - 14:00

Aula d'Extensió Universitària de Barberà del Vallès

  • Any de Constitució: 2012
  • Objectius: Impulsar la formació cultural de nivell universitari a Barberà del Vallès, mitjançant l'organització de conferències, cursos, viatges, i visites culturals guiades. Per aconseguir aquestes finalitats, l’associació realitza les activitats següents: 1er.- Difondre la cultura a nivell universitari entre la població de Barberà del Vallès majors de 50 anys. 2n.- Fer partícips als professors i investigadors universitaris de les inquietuds culturals dels ciutadans mitjançant taules rodones i trobades. 3er.- Difondre entre la població de Barberà del Vallès les activitats culturals programades i especialment de la UAB, que estiguin obertes als no universitaris. 4rt.- Ampliar la difusió de les activitats de l’aula  d’extensió universitària  a socis/es d’altres poblacions limítrofes dins de l’àrea del Vallès Occidental.
  • Les seves activitats estan dirigides als socis i sòcies, a la ciutadania o ambdues? Està dirigit a tota la ciutadania i als socis/es.
  • Quina activitat d'especial importància realitza la seva entitat? A més de les conferències, també fem sortides culturals amb guia i en l'àmbit de la conferència programada.
  • La seva entitat col·labora o realitza activitats conjuntes amb altres associacions? No
  • Què destacarien i compartirien amb la ciutadania? Que l'activitat cultural que realitzem pugui arribar a tota la població ja que amb un cens de més de 32.000 persones hauria d’arribar a més gent de l'àmbit de 50 anys en endavant i per tant demanem més difusió de les nostres activitats.

 

Per a més informació sobre les diferents entrevistes a les entitats de Barberà, visiteu el Portal d'Entitats de Barberà del Vallès.