Entrevistes amb les Entitats: Associació per a la Igualtat Dones.com

26/11/2015 - 13:15

Associació per a la Igualtat Dones.com

  • Any de Constitució: 30 de setembre de 2002
  • Objectius: Organitzar i realitzar activitats dirigides a promocionar els drets i les oportunitats de les dones amb la finalitat d'aconseguir una veritable igualtat entre dones i homes.
  • Les seves activitats estan dirigides als socis i sòcies, a la ciutadania o ambdues? Les nostres activitats estan dirigides a totes les dones de Barberà i les de sensibilització són obertes a tota la ciutadanía.
  • Vol destacar alguna activitat especial per a la seva entitat? Cada 25 de novembre commemorem el Dia Internacional per la No Violència vers les dones a la plaça de la Vila amb un acte públic.
  • La seva entitat col·labora o realitza activitats conjuntes amb altres associacions? Si, puntualment realitzem activitats conjuntament amb altres entitats de Barberà i restem obertes a seguir-ne fent. D'altra banda, sempre que hi ha l'oportunitat ens adherim i participem en campanyes que lluitin per defensar els drets de les dones.
  • Hi ha alguna cosa que vulgui destacar i compartir amb la ciutadania? Creiem molt necessari i urgent informar i sensibilitzar a la ciutadania contra la violència de gènere per mitjà de l'organització d'activitats i d'aquesta manera contribuir a l'eliminació d'aquesta xacra social que a tantes dones assassina.

 

      

Per a més informació sobre les diferents entrevistes a les entitats de Barberà, cliqueu aquí.