Enquesta sobre els PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2018. FEM CIUTAT! Els Pressupostos Participatius 2018 ja entren en la fase d'avaluació

12/12/2017 - 11:15

Les 13 propostes guanyadores d'aquest projecte ja s'han inclòs en els Pressupostos Municipals per l'any 2018 i ara, és moment de recollir les opinions i propostes de millora per a la pròxima edició.

L'Ajuntament de Barberà del Vallès ha iniciat la valoració del funcionament d'aquesta segona experiència dels Pressupostos Participatius i el passat 30 de novembre de 2017 a les 19 hores a la Sala de Plens de l'Ajuntament es va reunir la Comissió Impulsora on es van debatre diferents propostes de millora. També està previst recollir les opinions i propostes de la comissió tècnica del procés i els serveis municipals involucrats.

Des del dia d'avui la ciutadania i entitats poden participar en la fase d'avaluació a través d'una enquesta de satisfacció ciutadana per internet.

 

L'enquesta estarà disponible fins al dia 31 de desembre i està previst que a primers d'any es publiquin els resultats a la web municipal.

Podeu accedir a l'enquesta clicant aquest enllaç:

http://www.bdv.cat/enquesta-pressupostos-participatius-2018-fem-ciutat

Els resultats d'aquesta fase d'avaluació s'incorporaran a la memòria anual, la qual deixarà constància dels treballs duts a terme en aquest procés participatiu.