Els infants del projecte LÈCXIT de l'Escola Pablo Picasso participen en el primer Laboratori de Lectura de la Biblioteca Esteve Paluzie

02/02/2017 - 10:45

El passat 26 de gener, els infants de l'Escola Pablo Picasso que participen en el Lècxit, les seves famílies i les parelles voluntàries, van participar en el primer Laboratori de Lectura organitzat per la Biblioteca Esteve Paluzie i la Diputació de Barcelona.

L'activitat consistia en un taller familiar per promoure la lectura, fomentar la biblioteca com a espai de descoberta, lectura i creació i per crear una relació de confiança amb el personal de la biblioteca.

En aquesta primera sessió, els infants i les persones voluntàries del Lècxit van poder gaudir, juntament amb altres famílies, del taller "L'armari de l'Olívia", una porqueta molt moderna i pressumida a la qual els infants van d'ajudar a vestir-se.

El primer dels Laboratoris de Lectura, organitzat per la Biblioteca, va tenir molt bona acollida i tant els infants, les famílies com les persones voluntàries, van poder gaudir d'una activitat lúdica i educativa ben divertida.