El projecte 'EnTàndem' de mentoria motivacional per a joves en risc de fracàs escolar arriba a Barberà

15/11/2016 - 14:30

El Punt del Voluntariat de la ciutat busca persones voluntàries per participar en el projecte

 

Barberà del Vallès col·labora amb l'entitat AFEV per portar a la ciutat el projecte 'EnTàndem'.

'EnTàndem' és un projecte de mentoria social i educativa que treballa per fomentar el desenvolupament integral d’infants i joves, concentrant-se sobretot en les seves problemàtiques de fons, augmentant les igualtats d’oportunitats tant educatives com socials.

El projecte consisteix en un acompanyament individual durant dues hores a la setmana entre una persona voluntària (metoria) amb un jove, de 7 a 16 anys, en situació d’exclusió social o que passa per un moment difícil per motivar-lo, donar-li confiança, fomentar l’autonomia i recolzar-lo al màxim.

La sessió d’acompanyament és un espai per compartir, parlar, sortir del barri i fer diferents activitats culturals i educatives, no és un reforç escolar.

'EnTàndem' té per objectiu voluntariat social entre el jovent perquè pugui implicar-se actuant contra les desigualtats i, de l’altra, busca acompanyar de manera integral l’educació d’infants i joves que ho puguin necessitar.

 

Els acompanyaments es fan els dilluns de 17.30 a 19.30h a Barberà del Vallès.

Si t’interessa o vols saber-ne més, posa’t en contacte amb AFEV trucant al 633 26 46 26 o enviant un correu a voluntariat@afev.org

 

No t’ho perdis i acompanya una persona jove que necessita un cop de mà!