El programa 'Divendres' de TV3 visita Barberà del Vallès

12/12/2016 - 15:00

Els dies 12, 13 i 14 de desembre, a partir de les 17 hores, la plaça de la Vila de Barberà del Vallès acollirà la visita del programa de TV3, Divendres.

Divendres és un magazín de la sobretaula de TV3, que enguany està duent a terme la seva vuitena temporada, centrada en tres pilars bàsics: entreteniment, actualitat i territori.

El programa estarà presentat per Helena Garcia Melero a plató i Espartac Peran fent territori català, a la nostra ciutat. Acompanyat per Màrius Serra, que descobrirà paraules i expressions pròpies de Barberà. També "Amb ulls de nen", a través d'una escola barberenca es descobrà com veuen els infants la nostra població.

A més de participar com a públic apropant-se a la plaça de la Vila els dies 12, 13 i 14 a partir de les17h, l'equip del programa Divendres demana que qui vulgui, pot enviar fotografies de la ciutat a www.divendres.cat. La millor fotografia tindrà com a premi un viatge de cap de setmana. Es demana que les fotografies siguin pròpies i en format horitzontal.

D'altra banda, TV3 vol aprofitar la seva visita a la nostra ciutat per tal de fer una flashmob per La Marató amb la cançó "Les nits no moren mai". El vídeo del ball, amb el qual tothom ja pot assajar, es pot veure a la web de TV3.