Dones Braç a Braç organitza la xerrada: 'Violència masclista relatada en primera persona'

14/11/2017 - 13:30

La conferència va anar a càrrec de Raúl Úbeda López autor del llibre 'El secreto de mi infància'

 

El passat dilluns 13 de novembre l'associació de dones Braç a Braç va organitzar la conferència "Violència Masclista relatada en primera persona" que va anar a càrrec de Raúl Úbeda López, autor del llibre El secreto de mi infancia. 

La conferència està emmarcada dins del programa d'activitats per commemorar el Dia Internacional contra la Violència vers les Dones, organitzat per l'Ajuntament i les entitats de dones del municipi.

Durant la xerrada el conferenciant va compartir amb el públic assistent la seva experiència i vivència dels maltractaments físics i psicològics que va patir durant tota la seva infantesa per part del seu pare. Un testimoni del que suposa la violència masclista en la parella i com afecta a tot el context familiar, influint de forma directa a les filles i fills.  Aquesta experiència, lluny d'enfonsar-lo, Raúl la utilitza per ajudar amb el seu testimoni a altres persones, potenciar la capacitat de superació i de resiliència que tothom tenim.

A la conferència van assistir 47 persones, 44 dones i 3 homes i va tenir lloc a la seu de l'entitat a l'avinguda de la Generalitat, 31, baixos.  Al finalitzar l'acte l'escriptor va signar exemplars dels seus llibres a les persones que van voler adquirir un.