CRIDA DE VOLUNTARIAT: Programa CROMA curs 2014-15

Projecte CROMA curs 2014-15
02/10/2014 - 14:15

Aquest curs s'inicia una nova edició del Programa CROMA de la Fundació Autònoma Solidària de la Universitat Autònoma de Barcelona, un projecte socioeducatiu a centres educatius.

El Programa CROMA ofereix voluntariat per realitzar tasques d'estudi assistit a infants i joves. Aquest curs 2014-15, participaran les escoles Can Serra, Miquel Martí i Pol i del Bosc de Barberà del Vallès. En aquests tallers d'estudi assistit, els infants, ajudats per voluntaris universitaris, aprenen a ser autònoms en l'organització i priorització de les seves tasques i a treballar en equip, alhora que assoleixen tècniques i hàbits d'estudi i de treball.

Les persones voluntàries treballen, en un entorn de treball relaxat i diferent de l'aula, diferents activitats de forma cooperativa amb tota la classe, donant-los un cop de mà perquè puguin seguir el curs.

El Programa CROMA té un doble objectiu: ofereix als infants i joves noves opcions de futur ajudant-los en els seus estudis, alhora que contribueix a la formació dels estudiants universitaris voluntaris.

El Programa CROMA s'impulsa a Barberà del Vallès a través del Pla Educatiu d'Entorn i el Programa de Voluntariat, resultat de les polítiques transversals entre les regidories d'Educació i Benestar Social i del Programa Municipal de Drets de la Ciutadania, Convivència i Civisme.