Celebració de la cloenda del Lecxit del curs 2017-18

11/06/2018 - 11:30

Una seixantena de persones, entre infants i persones voluntàries, han participat aquest curs en el Lecxit, promovent la lectura en català per garantir l’èxit educatiu dels infants de Barberà del Vallès. Totes elles es van trobar el passat dilluns 4 de juny a les 17.30h a la Sala Celler de la Torre d’en Gorgs per celebrar el final de curs i recollir el llibre que entre tots i totes han realitzat.

L’acte de cloenda va donar fi a l'activitat del Lecxit del curs 2017-18, sent un reconeixement a totes les persones que hi formen part del projecte a Barberà: els infants participants, les persones voluntàries, les direccions i equips dels centres educatius, les entitats acollidores i el personal tècnic municipal i de la Generalitat implicat en el projecte.

L’acte va ser conduït per en Marc Garcia, treballador de la Biblioteca Esteve Paluzie, qui va donar la benvinguda a totes les persones assistents i va destacar la implicació de totes les persones que fan possible el Lecxit a la nostra ciutat. Un cop feta la presentació i els agraïments, va donar pas a un audiovisual en el qual hi havia un recull de fotografies de les sessions de lectura.

Després de l’audivisual va arribar el moment més esperat per tots i totes: l’entrega del llibre de relats i il·lustracions que entre els infants i les persones voluntàries han realitzat al llarg d’aquest curs. L'Alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster Alay, i el regidor d'Educació i Formació Continuada, Juan Antonio Grimaldo Dueñas, van ser les persones encarregades de fer el lliurament d’aquests llibres.

Per concloure l’acte, l’Alcaldessa va agrair la tasca altruista que fan les persones voluntàries del Lecxit i va engrescar als infants a continuar gaudint de la lectura i l’escriptura.

L’acte va finalitzar amb la realització de la foto de grup de tots els infants i el voluntariat del Lecxit.

A continuació teniu un recull d’imatges de l’acte: