Barberà continua amb les activitats de Carnaval

02/02/2016 - 12:45
Després d'uns dies de disbauxa i de festa esbojarrada on tothom ha gaudit de la desfilada del Mercat Onze de Setembre o de la grau Rua pels principals carrers de Barberà, arriba el judici sumaríssim del Rei dels Poca-soltes.

 

Dissabte 13 de febrer, barberencs i barberenques realitzaran el judici final del Rei Carnestoltes amb l'anomenada cercavila de la mort (18.30h), que anirà a càrrec dels Diables de Barberà i de la Batucada Arritmia. S’iniciarà al Mercat Municipal Onze de Setembre, i passarà pel carrer Verge de l’Assumpció, carrer Manuel de Falla, passeig Doctor Moragas, fins a la plaça de la Vila. Un cop arribin al centre de la ciutat es procedirà a realitzar el Judici Sumaríssim a Sa Majestat (19h).

La festa finalitzarà a les 20h amb un esbojarrat correfoc a càrrec dels Diables de Barberà i la Colla de diables de Castelldefels, que faran un recorregut per plaça de la Vila, carrer de Verge de l'Assumpció, Manuel de Falla, passeig Doctor Moragas, i plaça de la Vila; i amb l'espectacle de foc amb el que es cremarà el Rei Carnestoltes, que organitzen els Diables de la ciutat i col·laboren la Batucada Arritmia, la Cia. de teatre D'sas'3 i la Konya Motera.

El programa de Carnaval finalitzarà dissabte, 27 de febrer amb el ball de Gent Gran que es portarà a terme al Teatre Municipal Cooperativa.

 

 

Si vols conèixer aquesta i altres activitats del Programa de Carnaval 2016 consulta el programa.

 

Consulta els Consells de Protecció Civil per tenir una Rua de Carnestoltes segura!