Barberà donarà el tret de sortida al Nadal amb la inauguració del tradicional pessebre

04/12/2015 - 09:45

Divendres, a més, s'encendrà l'enllumenat nadalenc i començarà la Fira de Nadal.

Barberà del Vallès ja té tot a punt per a l'inici de les festes nadalenques. El proper divendres, dia 4 de desembre, començaran les primeres activitats del Cicle de Nadal.

Més d'un centenar d'activitats s'inclouen enguany en el cicle de propostes nadalenques de Barberà. L'oferta inclou diverses mostres de cultura tradicional i popular, música i esport. Tampoc hi faltaran les propostes adreçades a la població infantil, que culminaran amb la cavalcada dels Reis Mags d'Orient el dia 5 de gener.

El tret de sortida a les celebracions es donarà amb l'encesa de les llums de Nadal (19h) i la inauguració del pessebre als jardins de la plaça de la Vila, a càrrec de l'Alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster Alay, i de les nenes i nens del municipi. Després es repartirà el tradicional Brou de Nadal, amb l’acció teatral interpretada pel Grup de Teatre ‘D’SAS’3’ de Can Gorgs que s’iniciarà a les 19:45h. (La preparació del brou s’iniciarà les 17h).

Altra de les activitats que s’inicien aquest dijous, són les Fires de Nadal que s’ubiquen un any més al centre de la ciutat. La plaça de la Vila acollirà durant diversos dies (del 4 al 6, el 19 i el 20 de desembre) diferents activitats de dinamització com el Mercat de Nadal i l'Espai de jocs familiars. En concret, divendres tant grans com petits podran gaudir d’un Gran Tió on els més joves tindran l’oportunitat de conèixer aquesta tradició catalana així com el perquè d’aquest personatge.

 

Podeu consultar totes i cadascuna d'aquestes propostes al Cicle de Nadal de 2015-2016.