Barberà del Vallès organitza la 30a Diada de la Bicicleta

16/05/2018 - 08:00

 

Per participar en aquesta nova edició de la Diada de la Bicicleta, cal formalitzar la inscripció per obtenir dorsal en algun d’aquests punts: IEM Maria Reverter, IEM Can Llobet, Cicles Nil Bike, Pedaladas By Rubio, o el mateix dia de l’activitat a la plaça de la Vila.

 

Aquest diumenge, 20 de maig, Barberà del Vallès organitza una nova edició de la Diada de la Bicicleta, que enguany celebra la seva 30a edició.

A les 11h es donarà el tret de sortida de l’activitat, que s’iniciarà a la plaça de la Vila i que recorrerà diversos carrers de la ciutat fins arribar al Bosc de Can Gorgs.

Per participar en aquesta nova edició de la Diada de la Bicicleta, cal formalitzar la inscripció per obtenir dorsal en algun d’aquests punts: IEM Maria Reverter, IEM Can Llobet, Cicles Nil Bike o Pedaladas By Rubio, o el mateix dia de l’activitat a la plaça de la Vila.

Cal recordar que la Penya Ciclista Barberà organitza abans (7h) una sortida al Tibidabo, adreçada a esportistes federats o amb llicència.

La Diada de la Bicicleta, que fa anys que se celebra a la nostra ciutat, sempre reuneix centenars de barberencs i barberenques. L’objectiu és fomentar l’ús de la bicicleta i la pràctica d’aquest esport en l’espai urbà. Una activitat pensada per a tothom i on la bicicleta és la protagonista.

 

Recordem els consells de Protecció Civil per gaudir d'una Diada de la Bicicleta amb respecte i civisme.

 

30a Diada de la Bicicleta
Dia: 20 de maig
Hora: 11h
Lloc: Plaça de la Vila
08210 – Barberà del Vallès