Aquest cap de setmana se celebra la XI Mostra d'Entitats

26/09/2017 - 11:15

L'associacionisme i la ciutadania barberenca tenen una cita a la plaça de la Vila on es duran a terme més d'una vintena d'activitats per a tots els públics.

 

Els dies 30 de setembre i 1 d'octubre Barberà del Vallès reuneix al centre de la ciutat el seu ampli ventall d'entitats i associacions culturals, veïnals, esportives, de joves i lleure, de salut i benestar social, d'entre molts altres àmbits, en la 11ª edició de la Mostra d'Entitats.

Amb més d'una vintena de carpes instal·lades a la plaça de la Vila, les associacions podran donar-se a conèixer, mostrar tot el treball que estan duent a terme diàriament, així com captar noves sòcies i socis que s'impliquin i formin part de l'associacionisme barberenc.

La festa de les entitats, organitzada pel Programa Municipal de Participació Ciutadana i amb la implicació de les associacions, ha previst un ampli programa d'activitats dividit en tres zones: espai xerrades, espai polivalent i l'escenari, on es realitzaran actuacions en directe.

L'horari de la Mostra d'Entitats serà dissabte de 12 a 14h i de 17 a 21h i diumenge d'11 a 14h.

 

La Mostra d'Entitats, que es porta a terme des de l'any 2004, té per objectiu donar a conèixer entre la població les diferents associacions existents a la ciutat, fomentar la participació de les mateixes i consolidar la Mostra com un espai obert a la relació i comunicació entre entitats.

 

 

 

Si vols més informació, descarrega't el Díptic de la XI Mostra d'Entitats.