Agenda d'activitats juvenils de març

02/03/2017 - 08:30

Durant aquest mes Barberà del Vallès acollirà diferents activitats per al jovent de la ciutat. Consulta les activitats i participa!

 

L'Ajuntament de Barberà del Vallès torna a posar en marxa noves activitats per aquest mes de març destinada al jovent de la ciutat.

Al Servei Socioeducatiu El Forat es realitzaran diferents activitats. Algunes d'elles són: el torneig Bàsquet 3x3 que se celebrarà durant diversos dies (2,9 i 16 de març), un taller de música i karaoke (3 de març), malabars al carrer (17 de març), i fins i tot danses modernes (24 de març).

 

Per la seva banda, l'Espai Jove La Roma també organitza activitats com el Concurs de Masterchef on demostrar les teves habilitats culinàries (10 de març), el torneig del videojoc FIFA (17 de maig), i el taller per saber com hem de cuinar unes boníssimes fajitas mexicanes (29 de maig).

Altre de les activitats que acollirà La Roma serà la presentació del projecte 'La Cruïlla comuna' de l'entitat El Parlante realitzat amb l'alumnat de 4t d'ESO de l'Institut Can Planas i que es donarà a conèixer al 23 de març.

'La Cruïlla comuna' és un projecte vol fomentar la visió crítica i el debat entre el jovent, construint la seva pròpia mirada i actitud sobre la diversitat cultural i la immigració, davant un discurs hegemònic que transmeten els mitjans de comunicació. Aquest acte acollirà la performance 'Refugiades' a càrrec de Paranoïa teatre, i l'exposició 'Rostres de la Mediterrània' de la plataforma Stop Mare Mortum.

 

Consulta i descarrega't les activitats d'aquest mes i participa!

 

 

Recorda que pots venir a dir la teva a:

Espai Jove La Roma

Via Sant Oleguer, 6

laroma@bdv.cat

93 718 93 28

 

Servei Socioeducatiu El Forat

Soterrani Casal de Cultura

c/ Nemesi Valls, 25

elforat@bdv.cat

93 718 34 17