28 i 30 de desembre: Campanya especial de donació de sang a la Plaça de la Vila

26/12/2017 - 14:15

La Unitat Mòbil del Banc de Sang i Teixits visitarà la Plaça de la Vila de Barberà del Vallès durant els propers dies, concretament, el dijous 28 de desembre (de 9 a 14 hores) i el dissabte 30 de desembre (de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores).

 

Per què cal donar sang? La donació de sang és un acte solidari i de participació ciutadana que beneficia el conjunt de la societat.

La donació de sang és un acte senzill, segur, gens dolorós, i assistit per professionals especialitzats en tot moment. Per a qui fa la donació, no comporta cap risc, però, en canvi, per a persones malaltes de tot el territori, pot suposar avançar en el seu procés de curació.

Malgrat els avenços mèdics i tecnològics, ara per ara, la sang no es pot fabricar i tan sols es pot obtenir de les donacions altruistes de les persones.

Cada dia, tots els hospitals i clíniques de Catalunya necessiten sang o components sanguinis per atendre a persones malaltes, ja que la majoria d'intervencions quirúrgiques i molts dels tractaments mèdics requereixen transfusions.

 

Acte: Campanya especial de donació de sang

Dia: 28 i 30 de desembre de 2017

Lloc: Plaça de la Vila