L’Ajuntament de Barberà del Vallès, a través de la regidoria d’Esports, té com a principal objectiu posar a disposició de la ciutadania eines i serveis que fomentin l’esport i l’activitat física en tots els seus àmbits: iniciació esportiva, educació física(esport escolar), lleure (amateur), i competició (professional). Ho fa gestionant les instal·lacions esportives i espais de la ciutat oferint un servei de qualitat i un ampli ventall de possibilitats i disciplines esportives que practicar.

Des de fa diversos anys Barberà del Vallès ha donat una gran empenta al foment de la pràctica esportiva a la ciutat.

A l’any 2012 Barberà va posar en marxa el seu últim equipament esportiu, la Instal·lació Esportiva Municipal Maria Reverter. Amb aquest complex el municipi compta amb un total de 8 equipaments.

Practicar algun esport o fer algun tipus d’activitat física de manera periòdica és clau per la millora de la qualitat de vida de la ciutadania.

Potenciar la pràctica esportiva és un dels principals eixos de treball que des de la regidoria es desenvolupen durant tot l’any de forma coordinada amb les diverses entitats de la ciutat. Cal dir que des de fa anys fomentar l’associacionisme esportiu de Barberà, així com consolidar el treball de les entitats, són línies d’actuació bàsiques de l’àrea d’esports del municipi.

Tanmateix, la regidoria popularitza l’esport organitzant diferents esdeveniments esportius tal com la Bicicletada, o la Nit de l’Esport barberenc, i recolza diversos campionats internacionals i activitats esportives especials oferint la gran oferta d’instal·lacions.

Informació d'interès

  • Pla d'activitat Física, Esport i salut
Subscriure a Ajuntament de Barberà - Esports